ادمین سایت

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. ادمین سایت

امروزه برای داشتن سایتی پویا و بروز نیاز به یک ادمین یا مدیر سایت حرفه ای است. در حوزه دیجیتال مارکتینگ کسی پیروز میدان است که محتوای جدید رو در یک قالب زیبا ارائه نماید. در عین حال امنیت و افزونه های سایت خود را آپدیت کند. اگر وقت کافی برای مدیریت سایت خود ندارید حتما از یک ادمین حرفه ای و متخصص استفاده نمایید.

سفارش پکیج ادمین سایت

اجازه دهید کارشناسان حرفه‌ای و متخصص ما سایت شما را مدیریت کنند.

کارشناسان ما حضور دارند تا به شما مشاوره رایگان بدهند
همین الان با ما تماس بگیرید:

09108086647

یا درسامانه ما ثبت نام کنید و اطلاعات خود را برای ما ارسال کنید تا پشتیبانان بیردیتا بصورت انلاین شما را راهنمایی کنند:

پکیج ادمین سایت در مجموعه بیردیتا

در مجموعه بیردیتا تصمیم گرفتیم یک پکیج کامل برای برطرف کردن نیاز مشتری ارائه کنیم تا تمام مشکلات صاحبان کسب و کارها در مدیریت سایت برطرف شود.

ادمین سایت

ماهانه
3 تا 8 میلیون تومان
  • تولید محتوا : 9 محتوا در ماه!
  • پشتیبانی با تیکت
  • به روز رسانی افزونه های رایگان
  • رفع اشکالات متداول در وردپرس
  • انجام تغییرات با توجه به قالب
  • آپدیت افزونه ها
  • ارتباط با هاست برای پیگیری موارد
  • رفع اشکال متداول سایت
  • مشاوره سئو سایت
  • گزارش تحلیل عملکرد سایت
  • مدیریت وبمستر و رفع خطاها
  • اصلاح ساختار لینک داخلی
  • تحلیل رقبا
  • جلسه ماهیانه با کارفرما (آنلاین)

ادمین کیست

پاسخ به سوال ادمین کیست باید گفت کلمه ادمین admin در انگلیسی به معنی مدیر می باشد. به طور کلی کسی که ادمین می‌شود می‌تواند مدیریت یک گروه کانال صفحه و یا سایت را بر عهده بگیرد. برای آنکه مدیریت وبسایت به ادمین داده شود باید آشنایی با بخش های مختلف وب سایت داشته باشد.

طورکلی ادمین باید توانایی مدیریت یک صفحه در شبکه اجتماعی و یا یک وب سایت را داشته باشد که ادمین هر بخش باید دانش کافی در زمینه های مختلف به خصوص زمینه تخصصی آن حوزه داشته باشد. ادمین سایت باید علاوه بر آن که در زمینه ساخت و طراحی و سئو سایت تخصص داشته باشد باید در تولید محتوا و ابزارهای گرافیکی و طراحی تصاویر ویدیویی نیز دستی بر آتش داشته باشد.

وظایف مدیر سایت

یکی از سوالاتی که کارآموزان دوره های طراحی سایت از ما می پرسند این است که چگونه ادمین سایت شویم و درآمد زیاد داشته باشیم؟ مدیر سایت چه وظایفی دارد و وظایف اصلی مدیر وب سایت چیست.

در پاسخ به سوال وظایف اصلی مدیر وبسایت چیست باید گفت با توجه به سایت مورد نظر و گستردگی آن وظایف مدیر سایت متغیر خواهد بود. (مطالعه بیشتر: وب سایت چیست )

برای مثال مدیر وبسایت گسترده که از تیم طراحی،تولید محتوا،تیم سئو و تیم ساخت سایت و تیم بازاریابی و… شده است وظایف مختلفی با ادمین یک سایت کوچک دارد.

وظیفه اصلی مدیر وب سایت ایجاد هماهنگی بین بخش های مختلف سازنده و توسعه دهنده سایت می باشد. هر بخش از تیم توسعه دهنده سایت باید در جهت اهداف تعیین شده حرکت کنند و اولویت امور خود را در جهت دستیابی به اهداف سایت قرار دهند.

ادمین سایت به عنوان مسئول ارشد وب سایت می باشد که باید به صورت کلی بر امور انجام گرفته نظارت داشته و در صورتی که ایرادی در بخشی وجود داشت آن را برطرف کنند.

مدیر سایت باید در کارهای طراحی و کد نویسی سایت وزارت داشته و از درست انجام شدن کار در بخش تولید محتوا،و بخش طراحی و گرافیک و… مطمئن شود. گر در شرح وظایف ادمین سایت آمده او مسئول سایت است و در صورت هرگونه ایراد ای در بخش های مختلف او باید پاسخگو باشد.

به همین دلیل مدیریت سایت باید با سخت گیری زیادی انجام شود و به صورت ریز بینانه برای بخش های مختلف توسعه دهنده سایت نظارت صورت گیرد.

کار ادمین سایت چیست؟

وظایف مدیر سایت شامل موارد متعدد و کلیدی می باشد که البته برای هر وب سایتی نسبت به نوع وب سایت فرق دارد. ادمین وب سایت بودن یعنی مدیر ارشد بودین یک مجموعه ای در جهت اهداف اصلی و مشخص شده ی وب سایت. و جایگاه به این معنی است که جهت پیشبرد اهداف با افراد و اشخاص فراوانی (طراحان ، تیم تولید محتوا ، کارشناسان سئو و..) فعالیت و همکاری کند.

1- مدیریت تیم تولید محتوا

اولین و مهمترین گام بعد از راه اندازی وب سایت، تکمیل کردن وب سایت با محتواهای مرتبط و مناسب با کسب و کاراست. و از آنجا که تولید محتوای مناسب و البته یونیک از جمله کارهای اساسی مدیر سایت است. چرا که این تولید محتوای اثرگذار است که تاثیر مستقیم بربازدید سایت ها و تبدیل شدن به مشتری دارند. پس مدیر سایت باید با هماهنگی تیم تولید محتوا برای وب سایت راه اندازی شده، اقدام به تولید محتوای مناسب کند.

2- بررسی فنی وب سایت

یکی از کارهای روتین و همه روزه وب مستر این است که وب سایت را به کمک ابزارهای دقیق گوگل به بررسی نقاط ضعف و قوت وب سایت بپردازد. ابزارهایی همچون گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس. که درصورت استفاده ی درصد و دقیق از گزارشات سرچ کنسول می توان با تعامل با بازدید کنندگان بتواند وب سایت را ارتقا بخشد.

3- بررسی لینک ها و صفحات سایت

یک ادمین سایت موظف است که تمامی صفحات سایت و لینک های آن را برسی کند تا لینک مخدوش شده یا صفحه ی نامرتبط یا خالی از محتوا در سایت وجود نداشته باشد.

4- مدیریت و افزایش ترافیک سایت

یک مدیر سایت آنقدر باید باهوش عمل کند که از هر نقطه ضعف سایت بتواند یک نقطه قوت مبدل سازد. سرچ کنسول در این زمینه می تواند نتایج منحصر به فردی ارائه دهد تا شما را با رصد رفتار مشتریان و هم چنین رفع نقص هایی که در سایت وجود دارد، تلاش خود را برای تبدیل بازدید به کاربر دائمی انجام دهد. و این امر میسر نخواهد شد مگر با تلاش وکوشش مستمر. راه های زیادی در جهت کمک به افزایش ترافیک سایت است:

بررسی رفتار کاربران
بررسی کلمات ورودی سایت
تولید محتوای هدفمند با جدیدترین متد سئو
کمک گرفتن ازشبکه های مجازی

5- بررسی وضعیت سرور و زمان آپ بودن سایت (up time) بصورت روزانه

6- مشخص کردن استراتژی خوب و هدفمند برای رشد و توسعه سایت

مدیر وب سایت وظیفه دارد درباره آینده سایت تحقیق کند و ببیند چه طرح ها و ایده هایی می تواند داشته باشد تا باعث رشد سایت شود.

7- ارائه محتواهای کاربرپسند

یک مدیر سایت موظف است با شناخت ذائقه مخاطبانش ، مطالبی کاربرپسند ومطابق با استانداردهای ui و ux طراحی کند.

8- درج محصولات، اخبار و محتواهای متنی وغیر متنی

هر کدام از خدمات مانند درج محصول، تعرفه ی خاص خود را دارد.

هزینه مدیریت سایت

وظایف ادمین یا مدیر سایت به طور کلی زنده نگه داشتن سایت می باشد ولی در هر پروژه این وظیفه بستگی به خواسته ی کارفرما دارد. این وظایف کاملا توافقی بوده و بنابراین هزینه و تعرفه مدیریت سایت براساس آن محاسبه می شود.

فهرست